nieuws

SK nr. 2 Turbochef wint innovatieprijs

Horeca

De Turbochef-oven van Belluno is de eerste algemene winnaar van de Horecava Innovation Award.

De prijs werd tijdens de opening van de Horecava in de Amsterdamse RAI uitgereikt door Jan Genemans, voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). De oven combineert, aldus de jury, de voordelen van een conventionele oven met die van een magnetron, waardoor gerechten in korte tijd zonder smaak- en kwaliteitsverlies kunnen worden bereid.
De jury beoordeelde 88 inzendingen. De Turbochef was naast overall-winnaar ook winnaar in de categorie Equipment. DiverseyLever (categorie Food & Beverage, met de hygiënescan via internet) en Fetra (categorie Interior & Design, met de Campus designhorecawagens) vielen eveneens in de prijzen.

Reageer op dit artikel