nieuws

Slushdrankautomaat

Horeca

De Ice Dream is leverbaar met één, twee of drie compartimenten van 12 liter. Het rvs binnenwerk met horizontaal mixsysteem zorgt voor optimale duurzaamheid, aldus Dupon. De kunststof bovenkap is voorzien van verlichting. Leuk voor de presentatie. Dupon heeft speciaal voor de Ice Dream het “Tropical Ice” totaalconcept ontwikkeld, bestaande uit de benodigde apparatuur, de […]

Slushdrankautomaat

De Ice Dream is leverbaar met één, twee of drie compartimenten van 12 liter. Het rvs binnenwerk met horizontaal mixsysteem zorgt voor optimale duurzaamheid, aldus Dupon. De kunststof bovenkap is voorzien van verlichting. Leuk voor de presentatie. Dupon heeft speciaal voor de Ice Dream het “Tropical Ice” totaalconcept ontwikkeld, bestaande uit de benodigde apparatuur, de grondstoffen voor een lekker drankje en een uitgebreid promotiepakket.

Informatie: Dupon Nederland bv, Heeze, tel. (040) 226 38 88 of info@dupon.nl

Reageer op dit artikel