nieuws

Snack in handige portieverpakking

Horeca

Met de nieuwe Fresh Snack speelt Bonduelle in op de vraag naar verrassende producten voor onderweg, als lunch of als tussendoortje. Deze snack is verkrijgbaar in zes varianten, zoals bijvoorbeeld de rauwkosttrio, een rijke aardappelsalade of een wereldse couscoussalade. De Fresh Snack is verpakt in een 180 grams portieverpakking met ingesloten vorkje, zodat het lekker […]

Met de nieuwe Fresh Snack speelt Bonduelle in op de vraag naar verrassende producten voor onderweg, als lunch of als tussendoortje. Deze snack is verkrijgbaar in zes varianten, zoals bijvoorbeeld de rauwkosttrio, een rijke aardappelsalade of een wereldse couscoussalade.

De Fresh Snack is verpakt in een 180 grams portieverpakking met ingesloten vorkje, zodat het lekker makkelijk is te eten. Dit product is vooral geschikt voor instellingen en bedrijfsrestaurants.
Informatie: Bonduelle Nederland, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel