nieuws

Snackmenutoppers werken bij Snackpoint Kolibri

Horeca

Snackpoint Kolibri in Kerkrade mag zich een absolute menutopper noemen. De cafetaria won op de vakbeurs BBB in Maastricht de wedstrijd om de smakelijkste snackmenu. Vorig jaar behoorde Kolibri ook al bij de beste drie van het land.

Snackmenutoppers werken bij Snackpoint Kolibri

Voor de titel ‘Smakelijkste Snackmenu’ is Anke Senster verantwoordelijk met haar creatie Crocky Burger. Vorig jaar werd Piet Senters nog gedeeld tweede. Cor Jan Treffers van Merksnack De Proeftuin in Naaldwijk werd met het menu Chickenwings tweede, voor Arjen Hiemstra van Snackpoint De viersprong in Giekerk.

De kandidaten moesten ter plekke drie identieke snackmenu’s bereid en presenteren op een bord. De menu’s bestonden uit een warme snackcomponent en twee bijlagen, waarvan één aardappelproduct. Sauzen werden apart geserveerd. Het was verboden om zelf meegebrachte producten te gebruiken.

Reageer op dit artikel