nieuws

Social Media Event voor horeca

Horeca

Een discussie in de Misset Horeca Group op LinkedIn heeft geleid tot een nieuw evenement. Horecaondernemers kunnen maandag 11 oktober aanschuiven voor het eerste Social Media & Hospitality Event.

Social Media Event voor horeca

Het Social Media & Hospitality Event wordt gehouden bij het innovatieve vergaderconcept Seats2meet.com in Utrecht. Het start om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Bezoekers bepalen achteraf hoeveel ze het event waard vonden middels het principe waardebepaling achteraf.

Het idee achter het event is een discussie over de toekomst van social media in de horeca in de Misset Horeca Group op LinkedIn. Uit de meer dan honderd reacties in deze discussie werd de conclusie getrokken dat sociale en technologische trends invloed hebben op de hospitality.

Het event wordt geopend door Ronald van den Hoff, eigenaar van Seats2Meet.com. Vervolgens vertelt marketingadviseur en oud-journalist Cor Hospes over hoe in te kunnen spelen met sociale meida op actuele communicatie- en consumententrends.

Vervolgens zijn er drie workshops waaruit gekozen kan worden:

1. Internet & mijn bedrijfsimago door Jeroen van der Schenk

2. Aan de slag met Twitter door Rob van den Borne

3. Social Media Strategie door Alex Matatula

Reageer op dit artikel