nieuws

Spelen met stokken

Horeca

Sultanic is een nieuw en exclusief meubelsysteem. Een modulair concept van losse elementen waarmee een terras, ziteiland of loungehoek is samen te stellen. Aan te vullen met losse kussens, luifeldoeken en/of haardmodules. Spelen met hoge en lage stokken voor de rug- en zijleuningen, dat is het idee van het zelf te monteren bouwpakket.

Spelen met stokken

De terrasmeubels zijn vervaardigd van duurzaam hout. Het toegepaste Braziliaanse Guariuba is een FSC-gecertificeerde hardhoutsoort. Het voldoet dus aan strenge internationale criteria en blijft jaren mooi en sterk. Zelfs als het niet is behandeld met olie, beits of lak’’, zegt Teunis Meerkerk van Gelfort, een dochteronderneming van Meerkerk Houtbouw. Sultanic is een eigen ontwerp, in samenwerking met architect Marco Groenen in Eindhoven. Kenmerkend voor zijn stijl zijn functionaliteit, helderheid en eenvoud.

De producent van de hardhouten buitenmeubelen staat garant voor traditioneel vakmanschap. Een bedrijfsonderdeel is het fabriceren en plaatsen van strandtenten. De meubellijn is nu een verlengde van deze activiteiten. ‘We kregen positieve reacties op Sultanic op de Horecava van onder meer strandpaviljoens, toch al klanten van ons. Maar ook van restaurants en hotels die een loungehoek willen.’

Gelfort, Boven-Leeuwen. Tel. (0487) 59 57 72. www.gelfort.nl.

Reageer op dit artikel