nieuws

Strandpaviljoen en strand in Rotterdam

Horeca

Tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug in het centrum van Rotterdam ligt de komende drie maanden een strandpaviljoen, zandstrand, palmbomen, parasols en een terras. Havenwethouder Van Sluis (Leefbaar Rotterdam) opende deze Waterlife blvd aan de oever van de Maas zaterdagavond.

Rotterdammers hoeven niet meer in de file te staan voor een dagje strand in Zandvoort of Scheveningen, zei hij tegen de aanwezigen. ‘Geniet ervan.’ Hij vindt het ‘geweldig’ dat zoiets kan in de Maasstad. ‘Zo houden we Rotterdam leefbaar.’

Waterlife blvd is onderdeel van Waterlife, het Rotterdamse Waterjaar waarvoor tot en met de Wereldhavendagen begin september een reeks activiteiten plaatsvindt. Zo staat de boulevard het weekeinde van 11 en 12 juli in het teken van ‘dance’ en uitgaan waarbij verschillende muziekstijlen te horen zijn vanaf speciale dansboten. In augustus zijn er zogeheten comedycruises wanneer standup-comedians naar de Maasoever komen.

Reageer op dit artikel