nieuws

Studenten gecast voor nieuwe Cas Spijkers Academie

Horeca

Studenten die willen deelnemen aan de Cas Spijkers Academie worden geselecteerd via casting. Dat is woensdag 11 april bekend gemaakt tijdens de presentatie van de nieuwe ROC-opleiding voor culinair toptalent.

In mei kunnen studenten uit het hele land zich opgeven voor een zogenaamde casting van de Cas Spijkers Academie. De opleiding wordt gehouden in het klooster Elsendael in Boxmeer en maakt onderdeel uit van het ROC Nijmegen.


Braakhekke‘Ik zal audities houden en evenementen organiseren om jongens en meisjes voor de top van de Nederlandse keuken op te leiden’, aldus Spijkers in De Telegraaf. De presentatie van de nieuwe opleiding vond plaats in het Amsterdamse restaurant En Pluche van Joop Braakhekke.

Reageer op dit artikel