nieuws

Superkoud

Horeca

Het transparante reservoir van kunststof wordt gevuld met dranken zoals jus d’orange, frisdrank, melk of ijsthee. Een roestvrijstalen roerwerk voorkomt ijs en schuimvorming. De Supercold is verkrijgbaar in twee types: met een 12 of 20 liter reservoir. De stekkerklare modellen hebben een vermogen van 300 Watt. Informatie: Dupon Nederland bv, Heeze, tel. (040) 226 38 […]

Superkoud

Het transparante reservoir van kunststof wordt gevuld met dranken zoals jus d’orange, frisdrank, melk of ijsthee. Een roestvrijstalen roerwerk voorkomt ijs en schuimvorming. De Supercold is verkrijgbaar in twee types: met een 12 of 20 liter reservoir. De stekkerklare modellen hebben een vermogen van 300 Watt.

Informatie: Dupon Nederland bv, Heeze, tel. (040) 226 38 88 of e-mail info@dupon.nl

Reageer op dit artikel