nieuws

Sven Cohen Stuart en Raymond Borsboom nieuwe eigenaars Artifex

Horeca

Met ingang van 1 maart is de dagelijkse leiding, alsmede het eigendom van Cultureel Organisatiebureau Artifex over gegaan op Sven Cohen Stuart en Raymond Borsboom. Beiden zijn als organisatoren lange tijd actief binnen organisatiebureau 0=4 Evenementen Communicatie. René W.Chr. Dessing blijft nog enige tijd verbonden aan Artifex. In het najaar vestigt hij zijn nieuwe bureau, Heemst Advies bv in Heemstede.

In de toekomst zal Sven Cohen Stuart het management uitoefenen bij Artifex terwijl Raymond Borsboom dit bij 0=4 zal blijven verrichten. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat Artifex in de toekomst op hetzelfde hoge niveau met gelijke kwaliteitsprincipes excursies en programma’s blijft aanbieden. Wel zal het bureau in de tweede helft van dit jaar naar Amsterdam verhuizen. René W.Chr. Dessing blijft nog enige tijd verbonden aan Artifex. In het najaar vestigt hij zijn nieuwe bureau, Heemst Advies bv in Heemstede. “Binnen dit bureau ga ik bedrijven, culturele instellingen en media adviseren op het gebied van doelgroepen definiëring, onderzoek en verbetering van bedrijfsimago’s, loyaliteitsprogramma’s voor leden en klanten en kwaliteitadviezen. Van harte hoop ik dat u Artifex met dezelfde interesse zult blijven volgen zoals velen de afgelopen jaren hebben gedaan. Ik dank u voor uw interesse en vertrouwen in Artifex welke velen mij de afgelopen 18 jaar hebben geschonken.”

Reageer op dit artikel