nieuws

Tussendoortje

Horeca

Jumbo Snack-a-Jacks hebben het formaat van een grote beschuit en zijn verpakt in rollen van veertien stuks. Crispy Snack-a-Jacks zijn kleine, knapperige wafeltjes die verkocht worden in zakjes van 30 gram. Jumbo is er in de smaken Cheese en Caramel; Crispy in Barbecue, Cheese en Caramel.Snack-a-Jacks zijn ideaal voor mensen die bewust bezig zijn met […]

Tussendoortje

Jumbo Snack-a-Jacks hebben het formaat van een grote beschuit en zijn verpakt in rollen van veertien stuks. Crispy Snack-a-Jacks zijn kleine, knapperige wafeltjes die verkocht worden in zakjes van 30 gram. Jumbo is er in de smaken Cheese en Caramel; Crispy in Barbecue, Cheese en Caramel.
Snack-a-Jacks zijn ideaal voor mensen die bewust bezig zijn met hun gezondheid en hun gewicht. Ze bevatten slechts 3 tot 10 procent vet en weinig caloriëen. Dit tussendoortje is iets voor de ontbijt- en lunchtafel van hotels en pensions of voor op de bar. Behalve in de supermarkt is het ook verkrijgbaar bij de Sligro.

Voor informatie: Quaker Oates, Rotterdam. Tel. (010) 290 68 88.

Reageer op dit artikel