nieuws

Vakbond wil input voor cao-onderhandelingen

Horeca

De FNV Horeca is gestart met de inventarisatie van de thema’s voor de nieuwe cao. De vakbond wil weten waar het zich hard voor moet maken tijdens de komende cao-onderhandelingen. De huidige horeca-cao loopt in april 2010 af.

Vakbond wil input voor cao-onderhandelingen

Middels een enquêteformulier op haar website roept de FNV Horrecabond op om de drie belangrijkste thema’s, die van belang zijn bij de cao-onderhandelingen, aan te geven. Het formulier presenteert elf thema’s. Daarnaast is er de mogelijkheid om aanvullende thema’s te melden.

De horeca-cao werd in 2008 afgesloten en loopt tot april 2010. In de huidige cao zijn twee loonsverhogingen afgesproken. De eerste verhoging van 3,25 procent ging in op 1 juli 2008, de tweede van 1,5 procent per 1 juli 2009.

Reageer op dit artikel