nieuws

Van der Grinten blogt over Horecaweek

Horeca

Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), houdt de komende week op MissetHoreca.nl een speciale weblog bij die volledig in het teken staat van de Nationale Horecaweek.

Van der Grinten blogt over Horecaweek

De Nationale Horecaweek is van 27 oktober tot en met 2 november. In die periode worden er tal van activiteiten gehouden. Doel van de actieweek is om de horeca extra onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Van der Grinten zal op MissetHoreca.nl dagelijks ingaan op de betreffende activiteit van die dag. Zo vindt er onder andere een veiling van speciale borden met lievelingsgerechten van bekende Nederlanders plaats. Zetten disco’s zich in voor KIKA. En vinden er voor cafés biertapwedstrijden plaats.

Reageer op dit artikel