nieuws

Van der Valk sluit hotel

Horeca

Motel Zwijndrecht is gesloten. Het bedrijf voldoet niet meer aan de uitstraling die bij de naam Van der Valk hoort. Dat meldt mede-eigenaresse Van Breukelen-Van der Valk van het gedateerde bedrijf.

Van der Valk sluit hotel

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het voortbestaan van het horecabedrijf hing al langer aan een zijden draadje. De familie Van Breukelen-Van der Valk wilde het bedrijf graag vervangen voor een nieuwe horecazaak op het industrieterrein Amstelwijck in Dordrecht nabij de A16. Maar vanwege het uitblijven van nieuwe bedrijven op het industrieterrein, is er geen toekomst meer voor Motel Zwijndrecht.

Bij het motel werken zo’n vijftig mensen, waarvan een deel als parttimer. Een deel van hen is door natuurlijk verloop afgevloeid. Alle anderen hebben werk gekregen in hotel Ara, een eigentijds hotel-restaurant in Zwijndrecht.

Reageer op dit artikel