nieuws

Vegetarisch

Horeca

In het vegetarische assortiment is er keuze uit vijftien producten, die via de groothandel verkocht worden. Te serveren als vleesvervangende maaltijdcomponent of als verantwoord tussendoortje.Een greep uit het aanbod: Bloemkool Kaas Burger; Vegetarische Chiliburger; Vleesloze Braadworst, Soja Schnitzel, Champignon Meergranen Rol, Gevulde Paprika, Bloemkool Broccoli Taartje, Spinazie Medaillon, Graan Kaas Schijf en de Maïs Prei […]

In het vegetarische assortiment is er keuze uit vijftien producten, die via de groothandel verkocht worden. Te serveren als vleesvervangende maaltijdcomponent of als verantwoord tussendoortje.Een greep uit het aanbod: Bloemkool Kaas Burger; Vegetarische Chiliburger; Vleesloze Braadworst, Soja Schnitzel, Champignon Meergranen Rol, Gevulde Paprika, Bloemkool Broccoli Taartje, Spinazie Medaillon, Graan Kaas Schijf en de Maïs Prei Carré.

Voor informatie: Beckers, Tilburg. Tel. (013) 583 52 00.

Reageer op dit artikel