nieuws

Ven Groep staat in de etalage

Horeca

Versgroothandel Ven Groep zou volgens De Telegraaf in de etalage staan. Directeur Jaap Ven zou volgens het ochtendblad hard nadenken over de toekomst. ‘Uit strategisch oogpunt worden er geen mededelingen gedaan’, meldt John van de Ven, PR-man van Ven Business Events desgevraagd.

Volgens het landelijk dagblad bevestigt de familieonderneming het gerucht van een mogelijk op handen zijnde koerswijziging. Verder is er ‘nog niets concreets’. De bank zou potentiële kopers hebben uitgenodigd voor gesprekken. Daartussen zouden zich beursgenoteerde bedrijven uit Nederland en Zwitserland bevinden.

De Ven Groep heeft vestigingen in Diemen, Alkmaar, Rotterdam, Cuijk, Haarlem, Almelo en Naarden. Er werken momenteel ongeveer 1200 mensen bij de versgroothandel.

Reageer op dit artikel