nieuws

Verantwoord frituren

Horeca

Frituurvet Gel is een nieuwe introductie van Remia op de horecamarkt. ‘Het eerste vloeibaar frituurvet met een laag transvetzuurgehalte dat net zo lang mee gaat als vast frituurvet’, aldus de producent. Het transvetzuurgehalte is kleiner dan één gram per 100 gram product en past binnen het streven naar verantwoord frituren. Enkele voordelen van Frituurvet Gel […]

Frituurvet Gel is een nieuwe introductie van Remia op de horecamarkt. ‘Het eerste vloeibaar frituurvet met een laag transvetzuurgehalte dat net zo lang mee gaat als vast frituurvet’, aldus de producent. Het transvetzuurgehalte is kleiner dan één gram per 100 gram product en past binnen het streven naar verantwoord frituren. Enkele voordelen van Frituurvet Gel zijn de lange levensduur, een laag smeltpunt, snel op temperatuur met een krokant eindresultaat. Bovendien beschermt de gel de verwarmingselementen van de frituuroven.

Het is gemakkelijk te doseren en verversen. Frituurvet Gel is geschikt voor alle frituurproducten.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling verkoop Horeca en Grootverbruik, tel. (0900) 23573642 (0900 – Bel Remia).

Reageer op dit artikel