nieuws

Vergaderzalen Regardz in oranje

Horeca

Vergaderruimtes van Regardz Hospitality Group kleuren tijdens het WK voetbal van 9 juni tot en met 9 juli oranje. Zowel de muren als de aankleding van de zalen worden geverfd in de nationale kleur.

Vergaderzalen Regardz in oranje

Dat heeft Regardz Hospitality Group bekendgemaakt. Het gaat om tien bedrijven van de keten. Naast het kleuren van de ruimtes introduceert Regardz een Oranjement. Dit is een 8-uurs vergaderarrangement waarbij de kleur oranje een bepalende factor heeft zowel voor, tijdens als na de bijeenkomst.

Bedrijven die een Oranjement nemen, kunnen flinke kortingen krijgen. Want wanneer ze een vergaderruimte boeken op de dag dat het Nederlands Elftal speelt krijgen ze korting wanneer de voetballers scoren. De korting van de actie Scoort Oranje, dan scoort u ook kan oplopen tot 15 procent.

De oranjekoorts komt al flink op gang in de horeca en aanpalende sectoren. Zo kwam bierbrouwer Bavaria deze week in het nieuws met de introductie van de ‘Leeuwenhose’, een oranje lederhosen met leeuwenstaart. Daarnaast is er al weken een discussie gaande over de opvallende nazi-helm in oranje.

Reageer op dit artikel