nieuws

Villa Rozenrust trekt opvolger Van der Linden aan

Horeca

Danny van Wessel is de nieuwe chef-kok van Villa Rozenrust in Leidschendam. Van Wessel volgt bij het gerenommeerde restaurant Christian van der Linden op, die onlangs voor zichzelf is begonnen in Den Haag.

Villa Rozenrust trekt opvolger Van der Linden aan

De pas 23-jarige Van Wessel wordt als een groot kooktalent beschouwd. Hij is afkomstig van het met één Michelinster bekroonde restaurant De’n Dillegaard (nummer 86 in Lekker Top-100) in het Limburgse Nuth. Van Wessel was daar de tweede man in de keuken, achter patron-cuisenier Michél Kagenaar.

Villa Rozenrust moest op zoek naar een opvolger na het plotselinge vertrek van Van der Linden. Hij stapte op na een verschil van mening over de visie van de onderneming. Van der Linden opent 23 augustus Restaurant Christian in Den Haag. Enkele jaren geleden runde hij ook een eigen restaurant, toentertijd in Leidschendam. Van der Linden werkte in het verleden onder meer bij restaurant De Bokkedoorns in Overveen, Hotel de l’Europe in Amsterdam en Restaurant Savelberg in Voorburg.

Reageer op dit artikel