nieuws

Vlakmopsysteem

Horeca

Het gepatenteerde systeem bestaat uit een dubbele rolemmercombinatie, voorzien van een verwijderbare vlakmop-pers, de Rasant vlakmophouder, gemaakt van aluminium, kunststof en koolstofvezel.Volgens de leverancier werkt het systeem hygiënisch, omdat er geen huidcontact met de mop is. Ook zou de mop gemakkelijk uitspoelbaar zijn; het vuil blijft achter in het spoelwater en niet in de mop, […]

Vlakmopsysteem

Het gepatenteerde systeem bestaat uit een dubbele rolemmercombinatie, voorzien van een verwijderbare vlakmop-pers, de Rasant vlakmophouder, gemaakt van aluminium, kunststof en koolstofvezel.
Volgens de leverancier werkt het systeem hygiënisch, omdat er geen huidcontact met de mop is. Ook zou de mop gemakkelijk uitspoelbaar zijn; het vuil blijft achter in het spoelwater en niet in de mop, waardoor minder vaak van mop gewisseld hoeft te worden. Naar eigen zeggen is de gewrichtsbelasting van de schoonmaker minimaal door het gepatenteerde hefboommechanisme.Voor informatie: Henkel-Ecolab, Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22. www.henkel-ecolab.com

Reageer op dit artikel