nieuws

Voorgebraden

Horeca

Culifrost komt met voorgebraden Chicken Ribs van het merk Brink. Ze zijn gesneden van kippendijen, gemarineerd en gebraden. De Chicken Ribs zijn los geportioneerd en daardoor gemakkelijk toe te passen. Bereiding: even in de magnetron, de convectomaat, de oven of op de barbecue. Een omverpakking weegt twee kilo. Voor informatie: Culifrost Foodsolutions, Holten. Telefoon (0548) […]

Culifrost komt met voorgebraden Chicken Ribs van het merk Brink. Ze zijn gesneden van kippendijen, gemarineerd en gebraden. De Chicken Ribs zijn los geportioneerd en daardoor gemakkelijk toe te passen. Bereiding: even in de magnetron, de convectomaat, de oven of op de barbecue. Een omverpakking weegt twee kilo.

Voor informatie: Culifrost Foodsolutions, Holten. Telefoon (0548) 37 37 37.

Reageer op dit artikel