nieuws

Voorjaar op tafel

Horeca

Met het Mojito en Square dessin voor tafelaankleding van Duni brengen cateraars het voorjaar in het (bedrijfs)restaurant. Het Mojito dessin bestaat uit frisse felle kleuren als groen en geel. Square heeft het wat meer traditionelere ruitmotief in de kleuren geel, blauw en groen. Ook nieuw is Rabbit Rudy, speciaal voor de paasdagen. Rabbit Rudy is […]

Met het Mojito en Square dessin voor tafelaankleding van Duni brengen cateraars het voorjaar in het (bedrijfs)restaurant. Het Mojito dessin bestaat uit frisse felle kleuren als groen en geel. Square heeft het wat meer traditionelere ruitmotief in de kleuren geel, blauw en groen. Ook nieuw is Rabbit Rudy, speciaal voor de paasdagen. Rabbit Rudy is een speels, traditioneel dessin in het bekende paasgeel.

Met het Mojito en Square dessin voor tafelaankleding van Duni brengen cateraars het voorjaar in het (bedrijfs)restaurant. Het Mojito dessin bestaat uit frisse felle kleuren als groen en geel. Square heeft het wat meer traditionelere ruitmotief in de kleuren geel, blauw en groen. Ook nieuw is Rabbit Rudy, speciaal voor de paasdagen. Rabbit Rudy is een speels, traditioneel dessin in het bekende paasgeel.

Deze is, net als de andere dessins, goed te combineren met de unikleuren van Duni. Van de nieuwe dessins zijn zowel napperons, placemats en tissue servetten verkrijgbaar. Van Square is ook nog de luxe kwaliteit servet Dunilin verkrijgbaar.

Informatie: Duni Benelux, Breda, tel. (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Deze is, net als de andere dessins, goed te combineren met de unikleuren van Duni. Van de nieuwe dessins zijn zowel napperons, placemats en tissue servetten verkrijgbaar. Van Square is ook nog de luxe kwaliteit servet Dunilin verkrijgbaar.

Informatie: Duni Benelux, Breda, tel. (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Reageer op dit artikel