nieuws

Voortvluchtigen ‘bloedcafé’ gepakt

Horeca

De politie heeft zondagmiddag in Lissabon twee voortvluchtige verdachten van een bloedige drievoudige moord in café Inn & Out in Rotterdam aangehouden. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie gezegd. Eind december werd in Portugal al een eerste verdachte gearresteerd.

Voortvluchtigen ‘bloedcafé’ gepakt

Op 19 november richtten mannen een bloedbad aan in de kroeg aan de Schiedamsesingel. Een barman en twee klanten vonden de dood. Twee mensen raakten gewond. Een van de slachtoffers werd na het incident in het ziekenhuis zwaar bewaakt.

De eerste aangehouden verdachte wordt deze week aan Nederland uitgeleverd. De laatste twee arrestanten, twee Rotterdammers van 29 en 31 jaar oud, zullen naar verwachting van het OM binnenkort worden uitgeleverd.

In 2003 had op het terras van Inn & Out een schietpartij plaats. Daarbij raakte een man gewond. De daders van dat incident zijn aangehouden en berecht.

Reageer op dit artikel