nieuws

Wedstrijden nieuw bij Champagne aan Zee

Horeca

Tijdens de tweede editie van Champagne aan Zee staan dit jaar drie champagnewedstrijden op het programma. Het evenement vindt plaats in het Kurhaus Hotel in Scheveningen op zondag 23 november van 11.00 tot 18.00 uur.

De beste Champagne brut, De beste Champagne millésimée en De beste mousserende wijn. Dat zijn de wedstrijden tijdens het evenement over champagnes en mousserende wijnen. Naast de wedstrijden is dit jaar de manifestatie ‘Sprankelend’ eveneens nieuw. In aparte zalen kunnen bezoekers Crémants, Cava’s, Spumantes, Sekts en andere mousserende wijnen proeven.

Bij de meer dan tachtig deelnemende wijnhuizen kunnen bezoekers 250 verschillende mousserende wijnen proeven. Champagne zal met 45 huizen overheersen. De organisatie van het evenement is in handen van het wijntijdschrift Perswijn.

Reageer op dit artikel