nieuws

Week lang gratis lunchen in brasserie

Horeca

Stads Brasserie Elhorst in Alkmaar baart opzien door deze week de lunches op werkdagen volledig gratis aan te bieden. Elhorst wil zo gasten kennis laten maken met het bedrijf.

Week lang gratis lunchen in brasserie

Horecaondernemer Kees Elhorst werd door het tv-programma Herrie in de Keuken van Herman den Blijker aan het denken gezet om zijn 42 jaar oude zaak een impuls te geven. De zaak, een begrip in Alkmaar en omgeving, draaide al jaren op hetzelfde niveau.

‘Als je op hetzelfde niveau draait, kom je niet verder. De kosten gaan omhoog, dus het rendement daalt. Ik vond dat er wat moest gebeuren en heb een unieke actie verzonnen. Gasten mogen van 6 tot en met 10 maart gratis lunchen’, aldus Elhorst.

Elhorst hoopt een ‘gigantische klapper’ te maken. ‘Ik heb een grote advertentie geplaatst in de zondagskrant. Het gaat om een oplage van 99.000 euro. Diverse leveranciers hebben een duit in het zakje gedaan bij onze actie. Zonder advertentiekosten kost het me ongeveer 3.000 euro aan inkoop. Dat moet ik er toch wel uit weten te halen’, aldus Elhorst.

De lunchgasten krijgen later in de maand nog een toegift. Met een VIP-kaart, die tijdens één van de lunchen krijgen, krijgen ze 10 procent korting biedt op een speciale bijeenkomst op 25 maart. Dan zal topbarista Mikael Eckman van Douwe Egberts een show geven in Stads Brasserie Elhorst.

Reageer op dit artikel