nieuws

Weer aanwinst Hoek van Holland

Horeca

Voor de tweede maal in korte tijd krijgt Hoek van Holland er een groot hotelcomplex bij. Deze keer is het de beurt aan een spectaculair nieuwbouwproject op het parkeerterrein bij de Badweg en restaurant Unicum.

Weer aanwinst Hoek van Holland

Dat meldt het AD. Het gaat om het project Kaap de goede Hoek. Het nieuwe complex krijgt een hotel, een aantal woontorens en commerciële ruimtes voor horeca en winkels. Het complex komt te liggen in het ruige duinlandschap op een steenworp afstand van het Hoekse strand en de Nieuwe Waterweg.

Enkele weken geleden werd al bekend dat het leegstaande Hotel America omgetoverd wordt tot een driesterrenhotel met restaurant. De kamers in het hotel worden groter dan voorheen om meer luxe te bieden aan de gasten. Het restaurant in het hotel komt onder leiding van Arthur Kunz, van het met één Michelinster bekroonde restaurant Raethuijs in het nabijgelegen Wateringen.

Reageer op dit artikel