nieuws

Wilco van der Geest, Director Operations HMSHost Schiphol Airport

Horeca

Met ingang van 1 juli 2006 is Wilco van der Geest (40) aangesteld als Director Operations bij HMSHost Schiphol Airport. HMSHost Schiphol Airport is, met bijna 60 horecaverkooppunten, de grootste horeca-exploitant op Schiphol. De verantwoordelijkheid voor deze horecaverkooppunten wordt gedeeld door twee Director Operations.

Het gebied van Wilco bestaat uit alle locaties voor douane, Murphy’s Irish Pub en het Hotel Mercure achter de douane. Bas van Asten draagt de operationele eindverantwoordelijkheid voor de overige verkooppunten van HMSHost op Schiphol.

HMSHost is een volledige dochter van Autogrill S.p.A, wereldwijde marktleider in het bieden van restauratieve voorzieningen op luchthavens, stations, langs snelwegen en in winkelcentra. Autrogrill opereert in maar liefst 29 landen met meer dan 4500 verkooppunten op 979 locaties waar 51.000 werknemers meer dan 800 miljoen gasten verzorgen.

Reageer op dit artikel