nieuws

Zalmkubussen als variatie

Horeca

De Horecava brengt altijd nieuwe producten voor het voetlicht. Zo ook van groothandel Ven. Inkoopmanager Cees van den Hoek bedacht zalmkubusjes; blokjes warm gerookte zalm met een topping van honing-dille, citroen, gember, peper of kappertjes. Ook is het blokje van ongeveer 4 cm3 in een naturelversie te verkrijgen. Van den Hoek: ‘Er was al voorgesneden […]

Zalmkubussen als variatie

De Horecava brengt altijd nieuwe producten voor het voetlicht. Zo ook van groothandel Ven. Inkoopmanager Cees van den Hoek bedacht zalmkubusjes; blokjes warm gerookte zalm met een topping van honing-dille, citroen, gember, peper of kappertjes. Ook is het blokje van ongeveer 4 cm3 in een naturelversie te verkrijgen. Van den Hoek: ‘Er was al voorgesneden zalm van tien centimeter lang bij tien centimeter breed, nu hebben we gewoon een wat dikkere plak genomen en er kubusjes van gesneden. Ze zijn goed te gebruiken als amuse, borrelhapje of in meerdere variaties te verwerken in voorgerechten of pasta.’ Doordat de zalm al is gegaard en op smaak gebracht met de topping, is het product zo te gebruiken. Alleen opwarmen en klaar is kees. De zalmkubusjes zijn zo nieuw dat Ven nog geen prijs heeft voor het assortiment.

Reageer op dit artikel