nieuws

Zestiende Sylvester Party bij Claus Event Center

Horeca

Claus Event Center organiseert ook dit jaar weer de spectaculaire Sylvester Party tijdens de jaarwisseling. Op 31 december kunnen de gasten in verschillende zalen een spetterend avondprogramma beleven.

De muziek wordt in de Ballroom verzorgd door DJ Erick E, DJ Marcella en verder zijn er live optredens van Glennis Grace en de Sing & Swing Piano’s. In andere zalen zullen de DJ’s René en Gosé draaien. De gasten kunnen genieten van diverse heerlijke buffetten en onbeperkt gebruik van consumpties. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een spectaculaire lasershow en de mousserende wijnen zullen rijkelijk vloeien.

De Sylvester Party in Claus Event Center in Hoofddorp is in de regio Haarlem/Amsterdam inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste oud-en nieuw evenementen en zal dit jaar voor de 16e keer worden georganiseerd. Het feest begint rond 22.30 uur en gaat door tot 04.00 uur. De dresscode voor de mannen is ‘Men in Black- Black Tie preferred’, en voor de vrouwen ‘Dress 2 impress’.

De entreekaarten voor de Sylvester Party kosten in de voorverkoop tot en met 5 december € 79,50, daarna € 85,00. Dit is inclusief diverse koude en warme buffetten, onbeperkte consumpties en champagnoise rond middernacht. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Claus Event Center en via TopTicketLine (telefoon 0900-3005000).

Reageer op dit artikel