nieuws

Zorg dat u opvalt!

Horeca

Ga eens bij uzelf na: waar stopt u om een hapje te eten of om koffie te drinken als u van A naar B onderweg bent langs de grote weg? Stopkracht en herkenning, daar gaat het om. De bekende lepel en vorkenbordjes die je langs de grote wegen vindt, zijn er een uitstekend voorbeeld van.

Zorg dat u opvalt!

Ze vallen goed op en de betekenis ervan is overduidelijk: als je hier de weg afgaat kom je bij een locatie waar je kun je eten. En menigeen doet dat, zonder te weten wat hij kan verwachten en wat je daar kunt eten. Ook reclamezuilen met de grote gele M van McDonalds, hoog boven de bomen en gebouwen langs de wegen, vallen goed op. Ze lokken mensen van de grote wegen af naar de McDonalds vestiging op een nabij gelegen industrieterrein. Dit om rustig plaats te nemen in het restaurant of om een functionele hap in de McDrive op te pikken. Hoe krijgt u gasten die onderweg zijn zover dat ze naar uw bedrijf komen? Een bord in een weiland, opvallende gevel, kleuren, vlaggen, neonlichtbakken, borden of het creëren van een ontmoetingsplaats, zoals veel voor vrachtwagenchauffeurs gebeurt. Ga eens na welke mogelijkheden er voor u geschikt en voorhanden zijn.

Reageer op dit artikel