nieuws

Zwijgplicht Jumbo rond SdB opgeheven

Horeca

VEGHEL – De zwijgplicht van Jumbo rond de vijftien aangekochte Super de Boer-winkels is van de baan. Jumbo begint al op korte termijn met de ombouw van de winkels in Veghel, Bergen op Zoom en Dronten en maakt vermoedelijk nog deze week de plaatsnamen van de overige SdB’s bekend.

Zwijgplicht Jumbo rond SdB opgeheven

Dat meldt de website van Distrifood. Eerder wilde Laurus nog dat Jumbo zijn mond hield omdat het de verkoop van de overige 35 SdB’s zou kunnen hinderen. Mogelijk wordt het nieuwe filiaal in Veghel de honderdste voor Jumbo.

Het Veghelse supermarktbedrijf opent in ieder geval filialen in Dronten, Bergen op Zoom en Veghel. ‘Omdat we deze drie winkels als eerste gaan heropenen, is de werving van extra personeel inmiddels gestart. In overleg met Laurus zijn daarom de namen van deze winkels eerder dan vooraf was afgesproken naar buiten gebracht.’

Reageer op dit artikel