nieuws

NAC wil af van horecatak

Horeca

Voetbalclub NAC uit Breda wil af van de horecapoot in het stadion. De betaald voetbalorganisatie is op zoek naar een overnamekandidaat.

NAC wil af van horecatak

Er zouden momenteel gesprekken worden gevoerd met meerdere overnamekandidaten, maar een akkoord is er nog niet, meldt BredaVandaag.nl.

Het afstoten van de horecatak komt vermoedelijk uit de koker van de nieuwe directeur Stefaan Eskes. De vorige directeur, Theo Mommers, koos er juist voor om de horecaexploitatie in eigen hand te nemen.

De afgelopen jaren bleek dat de horeca bij NAC niet winstgevend was te krijgen. Dat ondanks het feit dat NAC de hoogste drankomzet heeft van alle eredivisieclubs in Nederland. Onder NAC Horeca bv vallen onder meer lunchroom De Parel van het Zuiden en Café Beatrix.

Reageer op dit artikel