nieuws

Handtekeningen gezet voor Fooddrome

Horeca

Plus-ondernemer Geert Benders heeft een intentie-overeenkomst getekend met Villa Flora bv voor de start van Fooddrome. In het nieuwe concept krijgt horeca de nodige aandacht.

Handtekeningen gezet voor Fooddrome

In de exporuimte en entresol van ‘Villa Flora’ op Greenpark Venlo gaan Benders en ondernemer Jan Klerken uiterlijk in het voorjaar van 2014 beginnen met het innovatieve concept Fooddrome. Binnen dit concept wordt de totale voedselketen van onder andere streekproducten in beeld gebracht, in nauwe samenwerking met de agro/food- en verssector in de regio.

‘De drie hoofdfuncties educatie, horeca en detailhandel vormen als het ware een wisselwerking waarbij elke functie de andere ondersteunt en versterkt. We zijn dan ook erg gelukkig met de locatie Villa Flora, die qua ligging en doelstelling exact bij onze plannen past’, aldus Jan Klerken en Geert Benders.

Het fooddrome-concept wordt uitgevoerd op een oppervlakte van ruim zesduizend vierkante meter op de begane grond en nog eens vijftienhonderd vierkante meter op de tussenvloer, beide in het expositiedeel van de Villa Flora.

Vorige week ging in Breda de Jumbo Foodmarkt open. In deze supermarkt zijn meerdere horecaconcepten ondergebracht. In de video hieronder komen de horecaconcepten aan bod.

Reageer op dit artikel