nieuws

Ongeïnteresseerd personeel grootste ergernis

Horeca

Ongeïnteresseerd personeel is – met afstand – de grootste eigen horeca-ergernis. Dat blijkt uit de resultaten van de poll, die afgelopen week draaide op de website van Misset Horeca. Liefst 61 procent van de 313 stemmen werd uitgebracht op dat antwoord.

Ongeïnteresseerd personeel grootste ergernis

‘Wat is uw grootste eigen horeca-ergernis?’, vroegen we afgelopen week op de website van Misset Horeca aan ondernemers. Liefst 61 procent van de 313 uitgebrachte stemmen (191) ging naar het antwoord ‘Ongeïnteresseerd personeel’.

Kwaliteit

24 procent van de ondernemers (75 stemmen) koos voor het antwoord ‘Kwaliteit die niet deugt’. ‘Te lang wachten’ werd door 35 stemmers (11 procent) gekozen als grootste ergernis. Het resterende aantal stemmers koos voor ‘Rekening die niet klopt’(4 procent).

Liefst 313 ondernemers brachten afgelopen week hun stem uit. Op de homepage van Misset Horeca staat een nieuwe stelling: ‘Airbnb, Wimdu, couchsurfen et cetera zijn voor de hotellerie…’.

Reageer op dit artikel