nieuws

Eerste horecazaken in New Babylon in Den Haag open

Horeca

In New Babylon Shops & Restaurants in het nieuwe shoppingcentre in Den Haag draaien inmiddels de eerste horecabedrijven. In september moet het complex met de nodige horecagelegenheden officieel open gaan.

Eerste horecazaken in New Babylon in Den Haag open

Koffiezaak Green Bean, Bar en Restaurant New Babylon Piazza, Turkse broodjeszaak Simit Sarayi en DE Café zijn er al actief. Daar komt traiteur/café-restaurant Dungelmann binnenkort bij. Ook is er een hotel, het viersterren Babylon Hotel Den Haag.

Rondom het pand aan de Bezuidenhoutseweg, het Anna van Buerenplein en het Koningin Julianaplein is het al mogelijk om te shoppen. De nu nog leegstaande etalages die in september met retail en horeca gevuld worden, zijn nu het decor voor de New Babylon Shopping Wall.

De Shopping Wall biedt aankondigingen en aanbiedingen van bedrijven die er nu al gevestigd zijn of er op termijn komen. In New Babylon Shops & Restaurants komt een mix van winkels voor mode, lichaamsverzorging en gezondheid, een supermarkt en diverse horecazaken. In september moeten de ruimtes met winkels en horecagelegenheden zijn gevuld.

Reageer op dit artikel