nieuws

Laurens Meijer adviseur KHN

Horeca

Serieondernemer Laurens Meijer is benoemd tot topdomeinadviseur bij Koninklijke Horeca Nederland voor het domein drinken. Dit is zojuist goedgekeurd tijdens de ledenvergadering van KHN in Breukelen. Gabriëlla Esselbrugge wordt verantwoordelijk voor het domein slapen en het domein eten wordt vertegenwoordigd door Marcel Hansen.

Laurens Meijer adviseur KHN

Toon Naber is herkozen als voorzitter van KHN, hij gaat zijn tweede termijn van drie jaar in als voorzitter van KHN. Naber is sinds 2002 directeur en mede-eigenaar van Karel V in Utrecht.

KHN bevindt zich middenin een interne reorganisatie waarbij afscheid is genomen van sectorvoorzitters. Zij maken plaats voor de topdomeinadviseurs. Naast Laurens Meijer zijn er dinsdag 4 juni nog twee adviseurs benoemd. Voor het domein slapen is dit Gabriëlla Esselbrugge van Hotel-Restaurant De Dames van de Jonge in Giethoorn en het domein eten wordt vertegenwoordigd door Marcel Hansen mede-eigenaar van Restaurants de Zilte Zoen in Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Schoorl. Er is nog geen adviseur benoemd voor het domein &horeca (ondersteunende horeca).

Tijdens de ledenraad is ook décharge verleend aan het Landelijk Bestuur en de directie. Dit is een vorm van goedkeuring; door deze goedkeuring worden bestuurders ontlast van aansprakelijkheid voor het gevoerde (financiële) beleid.

Reageer op dit artikel