Landal introduceert babykledingmerkbungalow

Landal introduceert babykledingmerkbungalow

Landal GreenParks gaat samenwerken met een bekend babykledingmerk. Op Landal Coldenhove in Eerbeek heeft het merk 'lief! lifestyle' twee 6-persoons vakantiebungalows ingericht.

Steeds meer gasten willen een bijzondere vakantie-ervaring, meldt Landal. Daarom is het bedrijf in zee gegaan met het babykledingmerk ‘lief! lifestyle’.

Commercieel-directeur Bas Hoogland van Landal wil het bedrijf bezoekers van de parken blijven verrassen. ‘Wanneer er animo voor is, zullen we het aantal lief!-bungalows uitbreiden en ook op andere locaties aanbieden’.

John van den Herik, directeur van lief!, zegt dat zijn merk en Landal goed bij elkaar passen. ‘Het is een bijzondere ervaring voor mensen om in de natuurlijke omgeving van een bos, lief! lifestyle ten volle te ervaren. Wat niet iedereen in de thuissituatie kan creëren, kan op een vakantiepark wel’, aldus Van den Herik.

De lief!-bungalows zijn vanaf vandaag te reserveren. Vanaf 25 oktober worden de eerste gasten in de babykledingmerkbungalow ontvangen. Een zespersoons lief!-woning is geschikt voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen. Het interieur van de bungalow is ingericht met spullen van lief!.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.