Chairs4Chairity® Foundation opgericht

Chairs4Chairity® Foundation opgericht

In het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen en het 50-jarig bestaan is het idee ontstaan voor het oprichten van de Chairs4Chairity® Foundation. Filosofie hierachter is: Chairs that create a difference. Waarom stoelen? Omdat dit in het DNA van de initiatiefnemer achter de foundation zit; Kaja Interieurs.

De ambitie

De Chairs4Chairity® Foundation houdt zich bezig met het ontwikkelen van aansprekende initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen, om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld via educatie, gezondheid, voeding of sport.

De launching partners
De Chairs4Chairity® Foundation gelooft in samenwerken, krachten bundelen en delen. Delen om te kunnen vermenigvuldigen. Omdat het leuk is, tot verfrissende nieuwe dingen kan leiden en een kleine bijdrage groot effect kan hebben. Daarom is samenwerking gezocht met een aantal launching partners.

In de stichting zijn tevens actief HANOS Internationale Horeca Groothandel, Van Gestel Horeca- en Bedrijfskeukeninrichting,  Moddit Internet Reclamebureau en Reed Business. Een mooi gezelschap.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.