nieuws

SBS komt met tv-programma over de horeca

Horeca

SBS komt met Bruisend Horeca, een tv-programma over de horeca. Bruisend Horeca start op zaterdag 1 november en is elke week om 16.30 uur te zien op SBS6.

SBS komt met tv-programma over de horeca

Het programma wordt gepresenteerd door onder andere Frank Heijneman, eigenaar van het gastvrijheidsconcept Gast is Koning en in het verleden werkzaam geweest bij La Place.

Volgens de website van Bruisend Horeca zal het programma de brede horeca belichten, ‘van mystery guests tot aan producenten van bierviltjes’. Ook zullen de presentatoren opvallende en negatieve zaken binnen de horeca aan de kaak stellen. Om welke negatieve zaken het gaat, wordt niet gezegd.

De eerste uitzending is op zaterdag 1 november om 16.30 uur te zijn op SBS6. Naast Frank Heijneman zullen ook Jeroen Smits, Harold Verwoert en Carmel Mirck de presentatie op zich nemen.

Programmamanager Jasper Voorma laat weten dat Bruisend Horeca vooral wil laten zien hoe mooi het vak is. ‘Het programma is zowel voor de horecaondernemer als de consument. In eerste instantie gaat het om twaalf afleveringen van elk 23 minuten met halverwege een reclameblok’.

Reageer op dit artikel