Reed Business ondersteunt Chairs4Chairity®

Reed Business ondersteunt Chairs4Chairity®

Reed Business draagt maatschappelijk betrokken ondernemen een warm hart toe. Zeker wanneer het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Daarom heeft Reed Business zich als mediapartner verbonden aan de Chairs4Chairity® Foundation.

Naast Reed Business zijn ook HANOS Internationale Horeca Groothandel, Van Gestel Horeca- en Bedrijfskeukeninrichting en Moddit Internet Reclamebureau als partners actief. Samen houden zij zich bezig met de ontwikkeling, lancering en activatie van de foundation en haar initiatieven.

Deze stichting houdt zich bezig met het ontwikkelen van aansprekende initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen, om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Daarom: Chairs that create a difference. Waarom stoelen? Omdat dit in het DNA van initiatiefnemer achter de stichting zit; Kaja Interieurs.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.