nieuws

Nieuws Misset Horeca centraal en vrij toegankelijk

Horeca

Met ingang van vandaag (donderdag 2 april) is al het nieuws op de website missethoreca.nl weer vrij toegankelijk voor iedereen. Ook de achtergronden bij dat nieuws, fotoreportages en video’s zullen vrij en zonder restricties bereikbaar zijn. Voor een klein aantal onderdelen op de site zal ook in de toekomst nog registratie of soms zelfs betaling noodzakelijk zijn. Te denken valt daarbij aan meer exclusieve informatie zoals onderzoeken, trendrapporten of kennisdossiers.

Nieuws Misset Horeca centraal en vrij toegankelijk

De afgelopen anderhalf jaar heeft Misset Horeca flink gepionierd met de website en met het aanvullende ‘social’ platform Misset Horeca Connect. Na een zorgvuldige inventarisatie van gebruikersfeedback, is onder leiding van de nieuwe eigenaar Vakmedianet nu besloten om te stoppen met Misset Horeca Connect en om de website missethoreca.nl anders in te richten. Gevolg is dat al het nieuws en de achtergronden bij dat nieuws vanaf vandaag weer voor iedereen gratis en zonder restricties toegankelijk zijn.

Sterker nog, Misset Horeca gaat meer dan ooit focussen op nieuws en alles daar omheen. Vanaf half april kunt u via dagelijkse nieuwsbrieven volledig op de hoogte blijven van alles wat er in de branche gebeurt. Middels nieuwsberichten, interviews, foto- en videoreportages, blogs en livestreams houdt de redactie u continu op de hoogte.

Reageer op dit artikel