nieuws

KHN zoekt directeur

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zoekt een empatische, toegankelijke en verbindende directeur.

KHN zoekt directeur

De nieuwe directeur leidt in nauwe samenwerking met de algemeen directeur Lodewijk van der Grinten brancheorganisatie KHN.

Tweede directeur 
KHN, met 20.400 leden, is de grootste horeca brancheorganisatie van Nederland. Vanuit Woerden werken zo’n 75 medewerkers samen met 31 regiomanagers aan professionele ondersteuning van de leden. Het Landelijk Bestuur heeft besloten de directie van het bedrijf uit te breiden met een 2e (statutair) directeur, onder eindverantwoordelijkheid van de algemeen directeur. De gezochte directeur geeft sturing en vertaalt ledensignalen en maatschappelijke vraagstukken naar producten en diensten. Hij of zij moet communicatief en sociaal vaardig zijn, goed kunnen onderhandelen, is een verbinder en kan tegen een stootje. De kandidaat heeft hart voor ondernemers, visie op de toekomst en begrijpt de complexiteit van het speelveld.

Reageer op dit artikel