nieuws

Inschrijving Horecava Innovation Award van start

Horeca

Heeft u een nieuw product of nieuwe dienst? Dan kunt u meedoen aan de Horecava Innovation Award uit, dé prijs voor de beste innovatie in de branche. Deelname is gratis en inschrijven kan tot en met 29 oktober 2015.

Inschrijving Horecava Innovation Award van start

Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten beoordeelt alle inschrijvingen door middel van het testen, bekijken en proeven van de ingestuurde producten om tot de nominaties per categorie te komen.

Food & Beverage
In de categorie Food & Beverage horen producten met nieuwe smaken, smaakcombinaties of toepassingen.

Equipment & Services
Equipment & Services bevat producten die het werk vergemakkelijken, verminderen, bespoedigen of veraangenamen: apparatuur, installaties, gereedschappen. Maar ook diensten die de bedrijfsvoering en/of kwaliteit van het horecaproduct verbeteren en opleidingen & trainingen, software & internetdiensten, product- & bedrijfsconcepten, marketingconcepten, gastenenquêtes, boeken e.d..

Concepts, Interior & Design
Meubilair & stoffering, verlichting, servies, bestek & glaswerk en decoraties horen in de categorie Concepts, Interior & Design. Hier passen ook totaaloplossingen, uitgebreide productconcepten, innovatieve systemen die uit meerdere componenten bestaan en/of complete franchiseconcepten die vernieuwend voor de markt zijn.

Mobile, Applications & Social Media
Mobiele en digitale toepassingen voor gasten/consumenten en/of ondernemers binnen de horeca en foodservice die de kwaliteit en beleving vergroten en het ondernemen makkelijker maken worden ondergebracht in de categorie Mobile, Applications & Social Media.  Hieronder vallen ook onder andere wearables, apps, cloudoplossingen, (big) data toepassingen en slimme marketing, CRM en operationele tools.
Ga voor meer informatie naar Horecava.nl.

Reageer op dit artikel