nieuws

Gastvrij Rotterdam succesvol afgesloten

Horeca

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft haar derde editie succesvol afgesloten. Met 9.489 bezoekers, 270 exposanten, 125 programmaonderdelen en diverse themapaviljoens was Ahoy Rotterdam van 21 tot en met 23 september een ontmoetingsplaats voor de gehele horecabranche.

Gastvrij Rotterdam succesvol afgesloten

Gastvrij Rotterdam kon dit jaar rekenen op een groeiende belangstelling: voor het tweede jaar op rij bestond de beursvloer uit meer vierkante meters en trok de beurs meer bezoekers. Daarnaast waren er ook veel nieuwe initiatieven, zoals de Nederlandse finale Bocuse d’Or en de finale van de Young Chef Award van Euro-Toques Nederland.

Gastvrij Rotterdam

Op Gastvrij Rotterdam stonden ruim 270 leveranciers van food en non-food, waarvan vele met primeurs en noviteiten. 94 procent van de bezoekers van de horecabeurs is als eind- of medebeslisser of als adviseur betrokken bij investeringsbeslissingen. Ruim 32 procent van de bezoekers is (mede)eigenaar van een horecazaak en 14 procent is chef-kok, souschef, kok of zelfstandig werkend kok. Bijna 48 procent van de bezoekers is gerelateerd aan een horecazaak (restaurant, hotellerie of café- en barbedrijven) en 17 procent bezocht de beurs als toeleverancier.

Reageer op dit artikel