nieuws

KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Randstad Hospitality gaan samenwerken. Op de vakbeurs Gastvrij Rotterdam werd deze alliantie bekrachtigd.

KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken
KHN en Randstad Hospitality gaan samenwerken.

Randstad Hospitality heeft veel expertise op het gebied van personeel voor zowel kleine als grote bedrijven. Daarmee is zij in staat om deskundig advies te geven en (flexibel) personeel te leveren aan alle horecabedrijven in verschillende functies. Dat draagt bij aan het professioneel ontzorgen van horecaondernemers.

Samenwerking

De samenwerking van KHN met Randstad Hospitality bestaat uit het generen van meer aandacht voor diensten die Randstad levert aan de horecabranche. Algemeen directeur KHN Lodewijk van der Grinten: ‘Deze samenwerking verhoogt de professionaliteit in de horeca. Ook de maatschappelijke betrokkenheid van Randstad, past goed bij de visie die wij als branche delen.’

Horeca

Personeel draagt voor een belangrijk deel de beleving en uitstraling van een horecabedrijf. Zij bepalen het niveau van gastvrijheid en zijn het visitekaartje van de horeca. Van belang dus dat dit mensen zijn met gevoel voor service, de juiste attitude en kennis van zaken. Verder hecht de horeca aan flexibele inzet van mensen. Los van tijdelijke en parttime contracten, zijn er ook veel piekmomenten en kan je als ondernemer te maken hebben met zieke personeelsleden. Dan wil een ondernemer snel tijdelijke versterking voor het horecabedrijf. ‘Randstad Hospitality heeft het (landelijke) netwerk, de deskundigheid en de mensen om ondernemers hierbij te helpen.’

Reageer op dit artikel