KHN benoemt drie horecaondernemers tot Lid van Verdienste

Koninklijke Horeca Nederland heeft horecaondernemers Martijn Kral, Ralf Flemm en Farah Alan benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging, omdat zij de belangen van de horeca op een bijzondere wijze hebben behartigd.

Al sinds 2008 is Martijn Kral actief in meerdere besturen en platformen waar hij opkomt voor de belangen van de horecaondernemers. Zo was hij bestuurslid van KHN Emmen, Lid van de klachtencommissie KVU, regiobestuurder en lid van de Ledenraad van KHN.
Farah Alan is  al actief sinds 2004 als bestuurslid van de KHN regio Overijssel. Diverse functies heeft zij vervuld, van secretaris van de KHN afdeling Oldenzaal tot Ledenraadslid voor de regio Overijssel. Daarnaast was zij ook vertegenwoordiger van de horeca in diverse commissies en vele overlegplatformen en inspraakorganen in de Gemeente Oldenzaal. Tevens was zij bestuurslid van MKB Oldenzaal en initiator en drijvende kracht achter het Ondernemersfonds in Oldenzaal.
Flemm heeft de afgelopen zes jaar leiding gegeven aan het KHN regiobestuur Zeeland. Daarmee heeft hij de belangen van de horeca in de provincie Zeeland op bijzondere wijze gediend. Hij was gedurende zes jaar voorzitter van de KHN afdeling Sluis en zes jaar voorzitter van de KHN regio Zeeland.

Lid van Verdienste

Het lidmaatschap van verdienste van de vereniging kan door het Landelijk Bestuur worden toegekend aan dat lid van Koninklijke Horeca Nederland, dat op verantwoordelijke posten de belangen van de vereniging op regionaal niveau, voor langere periode heeft gediend en dat zich op dat niveau op voor de vereniging uitzonderlijke wijze heeft onderscheiden.