video

Alliance Summer Tasting

Horeca

In het kader van het jubileum Zandvoort 700 stelt de afdeling Zandvoort van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) een informatieve full-colour horecagids voor bezoekers samen. De Gastvrijheidwijzer Zandvoort zal vanaf juni gratis verspreid worden via hotels, het gemeentehuis, het VVV-kantoor en horecabedrijven.

Er worden 50.000 gidsen gedrukt. ‘De Gastvrijheidwijzer Zandvoort is voor iedereen gratis beschikbaar en geeft bezoekers een helder beeld waar hij zijn natje, droogje en plezier kan halen in Zandvoort’, aldus een Willem van der Werff, voorzitter van de afdeling Zandvoort van KHN.

De gemeente Zandvoort is gevraagd om te participeren in de gids. ‘Het zou leuk zijn als zij kunnen zorgen voor de plattegrond van Zandvoort’, zegt Van der Werff. Het is de bedoeling dat de gids een goed overzicht geeft van de toeristische mogelijkheden vanaf het moment dat de bezoeker in Zandvoort is. Ieder jaar zal een aangepaste gids met actuele gegevens worden uitgebracht. ‘We denken dat het een enorm succes wordt en dat het een goede aanvulling is op het toeristisch pakket van Zandvoort.’De planning is om de Gastvrijheidwijzer Zandvoort op 1 juni te presenteren.

Video

Reageer op dit artikel