artikel

Zeven bijzondere hotelservices; van teddybeer tot zeemeermin

Hotel 76

Zijn het gastvrije en originele diensten om op te vallen of slaan hotels een beetje door. Zeven hotels en hun dienst. Oordeel zelf.

Zeven bijzondere hotelservices; van teddybeer tot zeemeermin

1. Schildersezel
In het kunstenaarsstadje San Miguel de Allende in Mexico biedt hotel Rosewood op elke kamer een schildersezel, vers en kwasten aan. Gasten kunnen zo direct inspiratie die ze in het stadje opdoen kwijt op het witte doek.

2. Teddybeer
Alleen op reis en niet gewend om solo in bed te liggen? Kruip lekker onder de wol met een zachte teddybeer. En daar hoef je je niet voor te schamen, vinden ze in het Conrad Centennial in Singapore. Je krijgt er ook een eendje voor in bad. Zowel volwassenen als kinderen!

3. Goudvis
Ben je op zoek naar ‘echt’ gezelschap? Dan heeft het Roxy Hotel in Manhattan de oplossing. Al meer dan 15 jaar kunnen de bezoekers een goudvis krijgen op de kamer. Knuffelen wordt nu alleen wel lastig…

4. Borrelkar
In Londen biedt het Edition hotel niet alleen een minibar aan, maar de duurdere kamers zijn voorzien van een ‘borrelkar’. Op de kar een aantal voorgemixte cocktails en likeuren om je eigen drankje samen te stellen. Hier heb je dan weer niet zo veel aan als je gezelschap bestaat uit een goudvis en een teddybeer…

5. Stylist
Het Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong hangt in elke kamer een trenchcoat en parfum van Burberry. Voor wie nog twijfelt over zijn outfit, gaat naar de hotelstylist voor tips.

6.  Voor dieren
Als je kat of hond zich niet goed voelt, legt het Hotel deLuxe in Portland hem of haar in de watten. Zo is elke kamer uitgerust met een welkomstpakket met snoepjes en speeltjes. Voor dieren die gestresst zijn, staat er een psycholoog, acupuncturist of heler klaar.

7. Bijzonder gezelschap
Wie de wonderen van de onderwaterwereld wil ontdekken, kan dat doen met een zeemeermin als gids in het Cheval Blanc St-Bart Isle in Frankrijk. Samen een rondje zwemmen kan ook. Of samen die borrelkar soldaat maken.

Reageer op dit artikel