fotoreportage

Foto’s Tuindorp Hotel ’t Lansink

Hotel

Sinds maart bestieren Richard van den Hoeven en Lars van Galen samen Tuindorp Hotel ’t Lansink in Hengelo. De heren, afkomstig van De Bloemenbeek in De Lutte timmeren aan de weg met hun nieuwe bedrijf. Aan de overkant worden 11 nieuwe hotelkamers gerealiseerd waarmee het totaal aantal op 25 komt. Chef-kok Lars van Galen heeft op 26 september zijn nieuwe keuken inclusief chefs table (18 couvert) geopend. Een welkom aanvulling omdat het restaurant op weekenddagen regelmatig vol is en ze gasten dan ‘nee’ moeten verkopen. Bekijk hier foto’s van het hotel.

Foto’s Tuindorp Hotel ’t Lansink

Bekijk hier foto’s van de nieuwe keuken van ’t Lansink. Deze keuken is op 26 september officieel goepend, samen met de nieuwe chef’s table (18 couverts).

Reageer op dit artikel