fotoreportage

Foto’s: Reichshof Hamburg is de eerste Curio by Hilton in Europa

Hotel

Hilton Worldwide startte medio 2014 met een nieuw merk: Curio – A collection by Hilton. Het eerste hotel onder deze vlag kwam in Las Vegas. Inmiddels zijn er 22 hotels, waarvan 19 in Amerika, twee in Jamaica en nu ook één in Duitsland.

Foto’s: Reichshof Hamburg is de eerste Curio by Hilton in Europa

Curio is een lifestyle concept, gericht op reizigers die nieuwsgierig zijn naar lokale ontdekkingen en authentieke ervaringen. Vandaar de naam: curio is afgeleid van het Engelse curious (nieuwsgierig). De hotels onder de vlag van Curio hebben allemaal hun eigen sfeer en identiteit, aansluitend bij de behoefte van de reizigers waar op wordt gemikt. Ook behouden de hotels hun eigen naam, als het een bestaand hotel betreft, vandaar de naam Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton.

JOI-Design liet de kenmerken van het Art Deco tijdperk in tact, zoals de indrukwekkende marmeren zuilen, houten lambrisering en messing details. Het hotel beschikt over de nieuwste technologieën. De lobby is de grootste en langste in hamburg. Ook de plafonds zijn de hoogste in de stad.

Foto’s: Christian Kretschmar en Simone Ahlers

Reageer op dit artikel